Bababútorok Bababútorok Bababútorok  
 
   
Bababútoraink
Egyedi bútoraink
Elérhetoség
Bútorokról
Rendelés
Rólunk
Partnereink
   
   
   
   
   
   
     
 
 
 
     
 

A bútorokat gyermekeink fantáziája hozta létre, miközben a gyermeki formavilág vezette kezeiket. A rajzpapírról egy építész keze tette őket bútorokká, hogy mindenkinek öröme legyen benne, aki gyermekei szobáját színesebbé kívánja tenni.

Reméljük, hogy akiknek megvásárolják a kis bútorokat, nehéz szívvel válnak meg tőlük, mikor a gyermekkor múlásával a babákat rúzsokra, a kisautókat pedig motorokra cserélik.

A bútorok alapanyaga jó minőségű bútorlapok, melyek az élőfához képest optimális áron teszik lehetővé a játékos formák kialakítását. A bútorok felülete így sima, színeltérésektől mentes.

A bútortestek élei 0,4 mm-es Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak, és nem hagynak éles sarkokat, melyek más esetben könnyen okozhatnak sérüléseket. A nyitott bútorelemek mozgó polcokat nem tartalmaznak, ezzel is csökkentve a balesetveszélyt. A szekrényeken található ajtók formái lekerekítettek. Az ajtók élei az előbbiekben már említett ABS élzárással kialakítottak de ezek még vastagabb, 2 mm-es élzáróval készülnek, 2 mm-es lekerekítésekkel, melyek megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb előírásainak, de legfőképp azon elvárásoknak, hogy a gyermekek a legnagyobb biztonságban legyenek.

A bútorok vasalatai a legjobb minőségi kategóriába sorolható BLUM pántok, melyek kitartása és mechanikája hosszú használhatóságot biztosít. A fióksinek könnyen járó fiókokat tesznek lehetővé, melyek a becsukás előtti állapotban önzáróan helyükre gördülnek.

A lábak és fogantyúk bükkfából készülnek, és bevizsgált, jó minőségű festékanyaggal bevontak.

Az alkalmazott csavarok és kötőelemek segítségével stabil és tartós szerkezetű bútorok állíthatók össze, melyek a takaró elemek segítségével rejtettek maradnak. A kapcsolatok oldhatóak, így a többszöri szét- és összeszerelés lehetőséget nyújt a bútorok könnyű szállíthatóságára.

A bútorok felületei jól tisztíthatóak, a nedvességre minimális mértékben érzékenyek, a kötőelemek rendeltetésszerű használat esetén nem korrodálódnak.

A bútorok "lapraszerelve", csomagolva kerülnek forgalomba, összeszerelésében mellékelt ábrasor segít, így szakértelem nélkül is könnyen összeszerelhetők.

A bútorok sematikus ábrái, méretei: