Bababútorok Bababútorok Bababútorok  
 
   
Bababútoraink
Egyedi bútoraink
Elérhetoség
Bútorokról
Rendelés
Rólunk
Partnereink
   
   
   
   
   
   
     
 
 
 
     
 

Cégünk szakítani kívánt a konvencionális gyerek és bababútorok formai egyhangúságával, ezért merőben új gyerekszoba hangulatot szeretnénk teremteni. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek szeressenek szobájukban játszani, és egy olyan környezet vegye őket körül, ami formáival, színeivel inspirálja őket a játékra, az alkotói tevékenységre.

Cégünk 6 éve tervezi és készíti gyerekbútorait, melyek eddig csak egyedi megrendelők kérésére valósultak meg. Nagy örömünkre szolgált, hogy azok a gyerekek, akiknek szobáit már a mi bútoraink díszítik, sajátjuknak tekintik őket és ragaszkodnak hozzájuk a szülők nagy megelégedésére. Megrendelőink között az egyéni vásárlók mellett óvodák is vannak, akik a bútorok elkészítésével együtt az óvodai szobák színvilágának és díszítésének kialakítását is ránk bízták.

A mögöttünk álló tapasztalattal olyan széria bútorok készítését tűztűk ki célul, amelyek elérhető áron juthatnak el bármely megrendelőhöz, és mégis egyediséget tükröz. A bútorkollekciók évről-évre új bútorcsaládokkal bővülnek.

A bútorok tervezését belsőépítész képzettséggel is rendelkező építészmérnök tervezi, az Európai Uniós szabványok szerint.

Reméljük bútoraink elnyerik tetszésüket és mielőbb elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

Szalma Zsolt ügyvezető duran@bababutorok.hu
Hajdu Balázs ügyvezető hb@bababutorok.hu

 

Fényképeket készítette:  
Ilosvai Gábor  
Dusha Béla  

Weboldal:  
Fejős Zoltán fezoltan@gmail.com